Vaste staanplaats op Molecaten Park 't Hout, Bakkeveen

Buiten gewoon genieten op de rand van Friese Wouden en Drentse bossen

Met een vaste staanplaats op Molecaten Park 't Hout op de rand van de Friese Wouden en Drentse bossen gaat u 'buiten gewoon genieten' van uw vrije dagen, weekenden en vakanties! Lekker buiten leven, doen waar u zin in heeft. U ervaart alle tijd voor het maken van fiets- en wandeltochten, tuinieren, lekker niksen en luisteren naar de vogels in het bos of tijd om er lekker op uit te gaan met uw (klein)kinderen. In de schoolvakanties is er een gevarieerd animatieprogramma. Een vaste staanplaats is genieten voor iedereen, welke leeftijd dan ook!

Een ruime vaste staanplaats in de Friese Wouden
Een vaste staanplaats op Molecaten Park 't Hout is een ruime plaats voorzien van aansluiting op 6, 10 of 16 ampère elektra, water, rioolp en CAI (kabeltelevisie). De keuze van chalet of stacaravan is aan u en net als thuis, kunt u ook uw vaste staanplaats naar eigen smaak inrichten (Molecaten hanteert wel enkele restricties) ! Het wordt echt uw 2e huisje in de Friese Wouden!
 

Geïnteresseerd in een vaste staanplaats?

Prijsinformatie, occasions, tips & extra informatie vindt u op deze website. Wilt u graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden van een vaste staanplaats op 't Hout op de rand van Friese Wouden en Drentse bossen? Neem gerust telefonisch contact op (tel. 0516 - 541 287), maak gebruik van ons contactformulier of kom langs! We laten u graag onze beschikbare vaste staanplaatsen zien. Welkom!