Molecaten Park Waterdunen

Camping en vakantiepark in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland

Ontdek het land van eb en vloed

Ons nieuwe Molecaten Park Waterdunen in Zeeuws-Vlaanderen ligt pal aan het strand én midden in het unieke en gelijknamige natuurgebied waar vele vogelsoorten zich nestelen en net als jij nieuwe energie komen opdoen. Tijdens je verblijf in één van de vakantiehuisjes, ingerichte tenten of op de duincamping ervaar je zeeën van tijd en ruimte. In het natuurgebied bepalen eb en vloed jouw uitzicht en dat verveelt geen moment! Ieder uur van de dag is het landschap met slikken en schorren hier weer anders. Boek je verblijf midden in dit getijdenlandschap en ervaar een unieke vakantie (kort of lekker lang) aan de kust. Speciaal voor wie een langere tijd in dit mooie natuurgebied wil kamperen, bieden we lange kampeerarrangementen. Prikkel je zintuigen en ervaar de vrijheid van Waterdunen!

Huisdieren zijn op een deel van Molecaten Park Waterdunen toegestaan. Huisdieren worden niet toegelaten op de (schier)eilanden en in het natuurgebied, maar wel in het gebied erbuiten en op het strand!

Onze vakantietips

Kom jij genieten op ons nieuwe park aan de Zeeuwse kust? Ons park heeft een fantastische ligging, je zult het er heerlijk vinden. Bekijk snel de laatste beschikbaarheid en boek online. Tot snel!

Prik een weekend of hele week om je lekker op te laden. Kom relaxen op ons park, wandel door de wind over het strand of verras opa en oma met een onvergetelijke tijd met de kleinkinderen!

Beleef een sfeervolle tijd op ons park aan zee. Er zijn nog fijne huisjes vrij voor het lange kerstweekend. Tip: de midweek na Oud & Nieuw boek je nu met 15% korting! 

Reserveer uiterlijk 15 januari 2024 je vakantie(s) in 2024 en profiteer van 15% snelle beslissers korting! Wacht niet langer met het boeken voor volgend jaar. Niets zo fijn als een vakantie in het vooruitzicht!

Speciaal voor wie een langere tijd in dit mooie natuurgebied wil kamperen, bieden we lange kampeerarrangementen. Geniet van het altijd aanwezige geluid van de vele vogels en de ruisende zee!

Molecaten logo

Waterdunen

Waterdunen 1

4511 RT Breskens