Molecaten Park Waterdunen

Camping en vakantiepark in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland

Ontdek het land van eb en vloed

Ons nieuwe Molecaten Park Waterdunen in Zeeuws-Vlaanderen ligt pal aan het strand én midden in het unieke en gelijknamige natuurgebied waar vele vogelsoorten zich nestelen en net als jij nieuwe energie komen opdoen. Tijdens je verblijf in één van de vakantiehuisjes, ingerichte tenten of op de duincamping ervaar je zeeën van tijd en ruimte. In het natuurgebied bepalen eb en vloed jouw uitzicht en dat verveelt geen moment! Ieder uur van de dag is het landschap met slikken en schorren hier weer anders. Boek je verblijf midden in dit getijdenlandschap en ervaar een unieke vakantie (kort of lekker lang) aan de kust. Speciaal voor wie een langere tijd in dit mooie natuurgebied wil kamperen, bieden we lange kampeerarrangementen. Prikkel je zintuigen en ervaar de vrijheid van Waterdunen!

Huisdieren zijn op een deel van Molecaten Park Waterdunen toegestaan. Huisdieren worden niet toegelaten op de (schier)eilanden en in het natuurgebied, maar wel in het gebied erbuiten en op het strand!

Onze vakantietips

Kom jij genieten op ons nieuwe park aan de Zeeuwse kust? Ons park heeft een fantastische ligging, je zult het er heerlijk vinden. Bekijk snel de laatste beschikbaarheid en boek online. Tot snel!

Zie de natuur ontwaken uit haar winterslaap met een mooie fietstocht door de omgeving. Bezoek een museum of stad in de buurt en sluit de dag af met een lekker drankje op het terras in het voorjaarszonnetje.

De meivakantie is de fijnste lentevakantie die er is! Ons animatieteam organiseert leuke activiteiten en buiten in de natuur is van alles te zien en te beleven. Kom huren of kamperen!

Zin om eropuit te gaan tijdens het lange weekend van Hemelvaart (8-13 mei) of Pinksteren (17-21 mei)? Bekijk hier onze laatste beschikbare vakantiehuisjes, safaritenten en kampeerplaatsen.

Zoek jij nog een vakantiehuisje, glamping tent of kampeerplek voor een fijne zomervakantie aan de Zeeuwse kust? Wacht dan niet veel langer met boeken en profiteer van 8% korting!

Molecaten logo

Waterdunen

Waterdunen 1

4511 RT Breskens