Molecaten Park Waterdunen

Camping en vakantiepark in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland

Molecaten Park Waterdunen 04 vogel spotten

Ontdek het land van eb en vloed

Welkom op ons nieuwe vakantiepark en camping in Zeeuws-Vlaanderen! Molecaten Park Waterdunen in het gelijknamige natuurgebied is geopend. Tijdens je verblijf in één van de vakantiehuisjes, ingerichte tenten of op de duincamping ervaar je zeeën van tijd en ruimte. In het natuurgebied bepalen eb en vloed jouw uitzicht en dat verveelt geen moment! Spot de vele vogelsoorten die hier nestelen, foerageren en net als jij nieuwe energie komen opdoen. Ieder uur van de dag is het landschap met slikken en schorren hier weer anders. Boek je verblijf midden in dit getijdenlandschap en ervaar een unieke vakantie (kort of lekker lang) aan de kust. Prikkel je zintuigen en ervaar de vrijheid van Waterdunen!

Huisdieren zijn toegestaan op Molecaten Park Waterdunen. Honden worden niet toegelaten in het natuurgebied, maar wel in het gebied er buiten en op het strand!

Onze vakantietips

De eerste gasten genieten op ons nieuwe park Waterdunen! Jij binnenkort ook? Ons park heeft een fantastische ligging, je zult het er heerlijk vinden. Bekijk snel de laatste beschikbaarheid en boek online. Tot snel!

Kom je deze lente (t/m 22 juni) naar Waterdunen? Dan verblijf je als één van de eerste gasten op ons nieuwe park! Het kan zijn dat we her en der nog bezig zijn en je enige hinder ondervindt. De korting geldt ook in combinatie met de andere Molecaten voordeelacties!

Onze glamping tenten staan in de duinvallei! Vanuit je ingerichte tent kijk je richting een kreek en is het gekwetter van vogels altijd goed te horen.

De fraaie 4 en 6-persoons vakantiehuisjes zijn perfect voor natuur- en strandliefhebbers. De huisjes staan verweven in het getijdenlandschap met duinen, valleien, slikken en schorren.

Maak alvast vakantieplannen voor kamperen in de nazomer, een vakantiehuisje in de herfstvakantie of een winters tussendoortje. Je profiteert van 8% snelle beslissers korting als je 3 maanden vooruit reserveert!

Molecaten logo

Waterdunen

Waterdunen 1

4511 RT Breskens