Animatie op Molecaten Park 't Hout, Bakkeveen

Een programma vol plezier voor jonge kinderen en het hele gezin!

Het animatieprogramma van Molecaten Park 't Hout is speciaal gericht op gezinnen met kinderen. Voor hen is er dan ook van alles te doen! Van gezellige knutselochtenden tot swingende minidisco’s en de shows van Molly & Caatje, je beleeft het hier allemaal. Daarnaast organiseert het animatieteam ook activiteiten voor de gehele familie zoals leuke spelshows en bingo's. Een superleuk programma voor jonge kinderen en het hele gezin!


Tijdens de vakantie organiseert ons animatieteam een gevarieerd programma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In dit programma staan activiteiten zoals knutselochtenden, minidisco's en verschillende sport & spel activiteiten. 

 

Betaalde activiteit = betalen via QR-code

Let op! Bij betaalde activiteiten van de animatie kan er alleen nog digitaal via een QR-code worden betaald. Zorg dat een werkende app van je bank op je telefoon staat om te kunnen betalen. Wij nemen geen contant geld meer aan bij activiteiten van de animatie.

 

Vooraf inschrijven is voor enkele activiteiten verplicht

Inschrijven kan hieronder via de website of in onze app. Ga naar het dag-tot-dag animatieprogramma en klik op inschrijven.

Bekijk het dag-tot-dag programma

Wie zijn Molly & Caatje en waar komen ze vandaan? In een eigen show 'Welkom op Molecaten' stellen deze leuke schildpadden zich voor en kom je alles te weten over hoe ze bij Molecaten terecht zijn gekomen? En in de show 'Het mysterie van Molecaten!' vinden Molly & Caatje een schatkaart en gaan ze een groot avontuur beleven. Lukt het ze om de schat te vinden? Kom naar de shows en zing en dans mee op de leukste liedjes! Beide shows zijn speciaal voor alle kinderen.

Waar en wanneer?

Bekijk het animatieprogramma in de app of hier op de website.
 

Spotify

De bekende nummers uit de Molly & Caatje Show zijn ook te beluisteren op Spotify!

Luister op Spotify
Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 01

Knuffel-de-knuffel met Molly & Caatje

Héééél lang geleden kwamen er door een tornado twee kleine schildpadjes terecht bij Molecaten. De schildpadjes zijn nu groot en helemaal verknocht geraakt aan het leven op het Molecaten park. Ze willen nooit meer terug naar ‘Schildpaddenland’. Molly & Caatje doen graag een dansje en bij een spelletje of wedstrijd zijn zij de enthousiaste supporters. Kom naar de ‘Meet & Greet’ voor de mooiste knuffelfoto van de vakantie!

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 02

  • owh wat zijn ze leuk, onze Molly & Caatje!
  • klik hier voor alle kleurplaten: Molly als kunstenaar, voetballer, ...op de wc! Caatje als danseres, tennister, ...onder de douche... Kleur ze allemaal!
  • Super leuk: ons Molly & Caatje Memory spel.
Kleurplaten