Molecaten Park De Leemkule

Camping en vakantiepark in Hattem, Veluwe, Gelderland

Een oase op de Veluwe!

Molecaten Park De Leemkule ligt in de noordoostelijke punt van de Veluwe, tussen prachtige naald- en loofbossen, die worden bewoond door reeën en wilde zwijnen. Een sfeervol vakantiepark met bungalows en mooie kampeervelden. Het park ademt, mede door de ligging nabij Landgoed Molecaten, een bijzondere en rustieke sfeer uit. Geniet tijdens uw vakantie van het lekkere eten in het restaurant, de ongekende hoeveelheid fiets- en wandelmogelijkheden over de Veluwe en proef de gemoedelijke sfeer in de nabijgelegen Hanzesteden.

Het park biedt kleine en grote bungalows te midden van het Veluwse bos. Ook de ruime en autovrije kampeervelden met pipowagens, trekkershutten, comfortplaatsen (ook voor lange kampeerarrangementen), seizoenplaatsen en vaste staanplaatsen worden omringd door prachtige bomen.

Huisdieren zijn op Molecaten Park De Leemkule toegestaan in bungalowtype Hattem. Niet toegestaan op de camping.

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park De Leemkule! Kies voor een bungalow, pipowagen, kampeerplaats...

Kom deze week genieten op de prachtige Veluwe! We hebben nog maar een paar kampeerplekjes vrij op onze camping mét zwembad.

Zet uw caravan of tent op onze camping op de Veluwe. De bossen, uitgestrekte heide en oude Hanzesteden doen u verrassen! Sluit de dag af op ons gezellige terras of neem een plons in ons fijne zwembad.

Eekhoorntjes, reeën, wilde zwijnen…u kunt ze zomaar tegenkomen! Ga vanuit uw bungalow op avontuur in het bos. Ook op het park is het heerlijk vertoeven!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting! Maak dus nu alvast plannen voor oktober, de herfstvakantie of november...

Molecaten logo

De Leemkule

Leemkuilen 6

8051 PW Hattem