Eten & drinken Ginkeltuin

Restaurant in Leersum, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht

Eten en drinken Ginkeltuin Molecaten Park Landgoed Ginkelduin 02

Lekker genieten op de Utrechtse Heuvelrug

Lekker genieten; dat zien wij je graag doen in Ginkeltuin! Stap tijdens een fietstocht of wandeling bij ons binnen voor een overheerlijke kop koffie, thee of chocolademelk met iets lekkers, een uitgebreide lunch, een lekker lang diner of een goed glas wijn. Het is er lekker genieten terwijl de kinderen zich vermaken in de binnenspeeltuin Rinkel de Ginkel of buiten in speeltuin Ridder Roelof met airtrampoline.

Eten & drinken Ginkeltuin (met o.a. bistro en à la carte restaurant) ligt op ca. 3 km van het centrum van Leersum te midden van de bossen en heidevelden van de Utrechtse Heuvelrug. De omgeving is het meer dan waard om te voet of per fiets te doorkruisen. Bij ons de mogelijkheid om fietsen te huren! Bij terugkomst strijk je voldaan neer op het terras... Ook voor een gezellig avondje uit met familie of vrienden ben je van harte welkom bij ons restaurant in Leersum. In het sfeervolle restaurant serveren we je graag een culinair 3-gangendiner. Daarna nog even bowlen?

Het team van Eten & drinken Ginkeltuin verzorgt je graag een aangename tijd.

Bekijk de menukaart van het seizoen >
N.B. bij ons verkrijgbaar: glutenvrij gebakken frites en pannenkoeken!

Reserveren?

Wil je een tafel reserveren of iets overleggen? Bel gerust naar Eten & drinken Ginkeltuin via tel. +31 343 - 489 999 (optie 2) of maak gebruik van het contactformulier. Kom je met een groep lekker genieten, dan is reserveren zeker verstandig.

Goed om te weten

Tijdens schoolvakanties is het helaas niet mogelijk om een kinderfeestje, bijeenkomst of vergadering bij ons te organiseren.
Molecaten logo

Eten & drinken Ginkeltuin

Scherpenzeelseweg 53

3956 KD Leersum