Molecaten campings & vakantieparken in Gelderland

Van 'Gelderse streken' krijg je nooit genoeg!

De provincie Gelderland herbergt met de Veluwe misschien wel de meest afwisselende natuur van ons land. Zo sta je midden in het bos en zo sta je op een enorme stuifzandvlakte. Minder bekend in Gelderland, maar verrassend mooi is de IJsselvallei en haar 7 Hanzesteden met fraaie kades en monumentale panden. Buiten de Hanzesteden zullen de prachtige uitzichten over de uiterwaarden je doen verrassen. Voor kinderen zijn er talloze attracties. Een dagje Apenheul hoort beslist bij een vakantie in Gelderland.

Molecaten campings en vakantieparken in Gelderland

Verscholen in het bos op een historische locatie aan de rand van Hattem ligt deze kleine groene camping. Een paradijsje voor de rustiek kampeerder. Zwemmen? Dat kan bij de grote zus: De Leemkule. Huisdieren toegestaan.

Bekijk park

De Leemkule

Veluwe

De karakteristieke boerderij (met restaurant!) aan de rand van het zwembad en speelveld is het sfeervolle ‘centrum’ van De Leemkule in Hattem. Ieder jaargetijde is hier fantastisch. Huisdieren toegestaan in vakantiehuisje type 6 pers. Hattem en 12 pers. Esdoorn.

Bekijk park

De Koerberg

Veluwe

Het aangrenzende ‘Zwolse bos’ en natuurgebied ‘De Renderklippen’ zijn hier dé grote trekpleisters. Ontdek de Veluwe met ook talloze avontuurlijke attracties voor kinderen. Bowlen en zwemmen kan op dit park in Heerde! Huisdieren toegestaan.

Bekijk park