Molecaten Park 't Hout

Camping en vakantiepark in Bakkeveen, Friese Wouden, Friesland

In het Friese Woud!

Op het drie provinciënpunt Friesland, Groningen, Drenthe ligt midden in de bossen en vlakbij het knusse dorpje Bakkeveen; Molecaten Park ’t Hout. Op onze camping kampeert u in alle rust en is er tegelijkertijd heel veel te beleven. Voor kinderen is er Flippies Pretpaleis met een enorm aanbod aan speelmogelijkheden (binnen en buiten!). Voor liefhebbers van fietsen en wandelen heeft de ‘oer’ Friese omgeving heel veel te bieden.

Molecaten Park 't Hout biedt prachtige kampeerplaatsen voor kort- en seizoenkampeerders, compleet ingerichte tenten, kampeer cabins, luxe chalets en plaats aan liefhebbers van een vaste staanplaats. Ieder plekje op 't Hout heeft zijn eigen charme en elk kampeerveld heeft zijn eigen speelfaciliteiten voor kinderen en zijn autovrij. Ook dat maakt 't Hout een bijzonder fijne familiecamping!

Huisdieren zijn op Molecaten Park 't Hout toegestaan.

Onze vakantietips

Zet de fietsen achterop uw auto, pak uw wandelschoenen in en boek - gewoon nu direct - een fijn chalet en ontdek de Friese wouden; een verrassend stukje Friesland! Want voordat u het weet is die frisgroene lente weer voorbij!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen. Goed om te weten: op Hemelvaartsdag 21 mei openen bijna al onze zwembaden!

U hoeft niet ver weg voor een onvergetelijke tijd. Boek het Pinksterweekend (29 mei t/m 2 juni), want die is lekker lang. Fietsen, spelen in de speeltuin, op avontuur in de natuur, er kan van alles op het park en in de omgeving!

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park 't Hout! Kies voor een chalet, kampeer cabin, ingerichte tent, kampeerplaats...

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting!

Molecaten logo

't Hout

Duerswâldmer Wei 11

9243 KA Bakkeveen