Welkom! Samen vinden we jouw droomchalet of stacaravan

Wij begeleiden het gehele aankoop- en plaatsingsproces

Tweede thuis De aanschaf van een nieuw chalet voor een tweede thuis bij Molecaten is een grote stap. Je doet het immers (net als het kopen van een huis) niet dagelijks en er komt veel bij kijken. Graag begeleiden en ontzorgen we jou in dit volledige proces, zodat je er jarenlang plezier aan beleeft.

Vertel ons je wensen en ideeën, al is het maar kort. Daarna laten we je de best passende modellen zien. We werken samen met vakkundige chaletbouwers waar we al jaren goede ervaring mee hebben. Naast de keuze uit prachtige standaard modellen kan er ook ontzettend veel op maat gebouwd worden. Samen vinden én plaatsen we jouw droomchalet of stacaravan. Of dat nu landelijk, modern, stoer of vintage is!

De service van Molecaten Verkoop is er speciaal voor gasten met een vaste staanplaats op een Molecaten park. Wij begeleiden op enthousiaste en vakkundige wijze het gehele aankoop- en plaatsingsproces voor bestaande gasten (op zoek naar vervanging) én nieuwkomers.

Showterreinen met direct te leveren chalets vind je op deze Molecaten parken:

  1. Kuierpad (Drenthe)
  2. Flevostrand (Flevoland)
  3. Kruininger Gors (Zuid-Holland)
  4. Rondeweibos (Zuid-Holland)
  5. Bosbad Hoeven (Noord-Brabant)

Wij van Molecaten Verkoop ontzorgen jou bij het kopen van een nieuw chalet of stacaravan. Bekijk het stappenplan voor nieuwe en bestaande gasten en lees al onze kwaliteiten.
 

Alles zelf regelen? Koop je chalet of stacaravan bij één van deze leveranciers. We staan achter de kwaliteit die zij leveren en de modellen zijn prachtig. Kijk maar eens.

Wij kennen de weg en weten de pareltjes te vinden. Vul het contactformulier in en je hoort snel van ons.
 

Molecaten heeft verspreid over het hele land parken met vaste staanplaatsen. Bekijk waar wij nog beschikbare plaatsen hebben op de te koop pagina van het park van jouw keuze.

Molecaten logo

Molecaten Verkoop