Highlights animatieprogramma Molecaten Park 't Hout

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park 't Hout. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet en wanneer ze worden georganiseerd.

Pip & Pelle

Vrijdag 26 juli & Dinsdag 20 augustus

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Schuimparty

Woensdag 31 juli

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Spooktocht

Donderdag 8 augustus

Een spooktocht vol enge figuren en angstaanjagende karakters die je de stuipen op het lijf jagen... Een spannende tocht om niet te willen missen!

Steven Kazan

Zaterdag 10 augustus

Steven Kazàn is een geboren humorist en al jaren actief met zijn unieke onemanshow. Zijn optreden op het podium is een combinatie van visuele grappen, publieksinteractie en verbluffende goocheltrucs. Een humoristische feel-good show waar nog lang over gesproken zal worden!

De Techniekhoek

Vrijdag 2 augustus

In de Techniekhoek beleven kinderen van 5 tot 15 jaar techniek op stoere wijze. Construeer Downhill Racers, speel met tandwielen bij Mechanica of creëer een bijzondere kettingreactie.

Schuimparty

Donderdag 15 augustus & Vrijdag 23 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

De Doldwaze Piratenshow

Zaterdag 31 augustus

De Doldwaze piraat die eigenlijk kapitein wil zijn, is altijd op zoek naar schatten op de verre zeeën. Fantasie en hilariteit vieren hoogtij als hij al zijn stoere verhalen komt vertellen.