Molecaten Park Het Landschap

Camping en vakantiepark in Wateren, Drents-Friese Wold, Drenthe

Waar de natuur de ruimte heeft

Wauw wat een landschap! De ligging van Molecaten Park Het Landschap in het Nationaal Park Drents-Friese Wold is subliem. Dit Nationale Park is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Het is een ‘walhalla’ voor wandelaars en fietsers én een bijzonder ‘stoere’ bestemming voor kinderen die houden van buitenspelen! Zin in een vakantie in dit stukje Drenthe? Kom bij ons kamperen of iets huren!

Kampeerders met eigen caravan of tent verblijven op mooi aangelegde kampeervelden met veel groen en (speel)ruimte. Wel liefhebber van het campingsfeertje, maar geen eigen kampeermiddel? Reserveer dan één van onze prachtige chalets of ingerichte tenten op een ruim veld. Voor een familie of vrienden uitje is de 14-persoons bungalow een fijne plek om samen te komen. Echte liefhebbers van deze regio worden beslist blij van een vaste staanplaats met de uitgestrekte natuur om de hoek.

Huisdieren zijn op Molecaten Park Het Landschap toegestaan (m.u.v. de ingerichte Drenthe tent bij de zwemvijver).

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Het Landschap! Kies voor een chalet, ingerichte tent, kampeerplaats...

Kom deze week genieten in het Drents-Friese Wold! We hebben nog maar een paar kampeerplekjes vrij op onze camping.

Onze camping is een bijzonder stoere bestemming voor buiten kinderen en natuurliefhebbers. Het Landschap - met fijn zwembad en speelvijver - zal je doen verrassen!

Vanuit uw chalet of ingerichte tent loopt u zo het prachtige Drents-Friese Wold in met bloeiende heide in augustus! Of stap op de fiets om de oer-Drentse hunebedden te spotten.

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Interesse in een vaste staanplaats op ons park? Bekijk hier alvast alle occasions, nieuwe modellen en beschikbare plaatsen. Het is iedere dag kijkdag, maar bel ons voordat u komt. Welkom!

Molecaten logo

Het Landschap

Schurerslaan 4

8438 SC Wateren