Huisdier mee
Zoek & Boek - alle parken -

Voordeel bij Molecaten campings en vakantieparken

Korting voor snelle beslissers en leuke andere extra's!

Vakantie; daar krijgt gelukkig niemand ooit genoeg van. Bij Molecaten heb je voor een korte of lange vakantie grote keus uit campings en vakantieparken op de prachtigste locaties in Nederland en Hongarije.

Maak gebruik van de Molecaten voordeel- & win acties!

  • Plan je vakantie(s) vooruit! Snelle beslissers profiteren namelijk van een fijne korting op de verblijfskosten (n.v.t. op lange kampeerarrangementen, seizoen(lig)plaatsen en vaste staanplaatsen).
  • Doe mee met de Molecaten fotowedstrijd en win leuke prijzen!
  • Te gast op een seizoenplaats of vaste staanplaats bij Molecaten? Dan krijg je 50% korting op een knus winters tussendoortje!

Lees hier alles over de Molecaten voordeelacties en extra's

Voordeelacties

Goed om te weten

  • De kortingen worden in mindering gebracht op je verblijfskosten zo gauw je gaat boeken
  • Kampeerder (max. 3 weken)? De voordeelacties gelden in combinatie met elkaar; stapel je voordeel!
  • De voordeelacties zijn niet van toepassing op lange kampeerarrangementen, seizoenplaatsen (camping of jachthaven) en vaste staanplaatsen deze zijn al voordelig geprijsd.
  • Op alle reserveringen zijn de Molecaten en Recron-voorwaarden van toepassing.
Boek nu

Maak je tijdens je vakantie geregeld sfeervolle foto’s met een professionele camera? Doe dan mee met de Molecaten fotowedstrijd en maak kans op leuke prijzen! Na beoordeling van de inzending zie je de vakantiefoto volgend jaar wellicht terug op de website of andere uitingen van Molecaten.

Lees verder
Molecaten winter in een bungalow in het bos 5

Al onze gasten met een vaste staanplaats of seizoen(lig)plaats bieden we gedurende 1 week 50% korting op de All-in verblijfskosten van een vakantiehuisje of chalet in de winterperiode (excl. kerst- en voorjaarsvakantie)!

Lees er alles over