Molecaten Park Landgoed Molecaten

Camping in Hattem, Veluwe, Gelderland

Tussen monumentale beuken en eiken!

Even ten zuiden van het vestingstadje Hattem, op de overgang van Veluwe-massief en IJsselvallei, ligt de kleine camping Landgoed Molecaten. De monumentale beuken en eiken en de ligging op het landgoed maken de camping uniek en een paradijs voor wie houdt van de rust en natuur. Om een kindervakantie onvergetelijk te maken is er in de zomer animatie. Je wordt altijd hartelijk ontvangen door de beheerders Frans & Aafke!

Landgoed Molecaten biedt prachtige kampeerplaatsen voor kort- en seizoenkampeerders. Daarnaast zijn er twee prachtige houten vakantiehuisjes te huur! Voor wie een eigen soort van ‘Bos-Huus’ wenst zijn er de vaste staanplaatsen.

Huisdieren zijn op Molecaten Park Landgoed Molecaten toegestaan (m.u.v. vakantiehuisje Goudvink).

Onze vakantietips

Maak plannen voor de zomervakantie of een weekendje weg in de nazomer. Je profiteert van 8% snelle beslissers korting als je 3 maanden vooruit reserveert!

Kom genieten van Pasen met je familie of vrienden. Het Paasweekend is lekker lang, waardoor het voelt als een echte mini-vakantie. Boek nu je kampeerplaats of huisje op onze kleine camping op de Veluwe!

Zie de natuur ontwaken uit haar winterslaap met een mooie fietstocht door de omgeving. Bezoek een museum of stad in de buurt en sluit de dag af met een lekker drankje op het terras in het voorjaarszonnetje.

De meivakantie is de fijnste lentevakantie die er is! Buiten in de natuur is van alles te zien en te beleven en ook in de omgeving is veel leuks te doen. Kom huren of kamperen!

Kom deze zomer naar onze kleine, fijne camping voor grootse avonturen in het bos, bij het beekje en in de speeltuin. Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd!

De maand september heeft vaak nog zomerse temperaturen voor ons in petto. Je kunt dus nog volop genieten van het buiten zijn en de mooie omgeving van ons park ontdekken.

Molecaten logo

Landgoed Molecaten

Koeweg 1

8051 PM Hattem