Huren of kamperen op Molecaten Park 't Hout

Huren of kamperen in Bakkeveen, Friese Wouden

Met een verblijf in een chalet ervaart u het gemak van huren met de sfeer van kamperen. Hoe fijn is dat! Huisdieren welkom.

Bekijk & boek

Lekker luxe en toch kamperen in de bossen van Friesland! Bij aankomst op de camping staat de sfeervol ingerichte tent al voor u klaar. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

'Glamping' in Friesland! De kampeer cabin heeft de sfeer van een tent, maar biedt alle comfort en luxe van een cabin. Huisdieren welkom.

Bekijk & boek

Ieder kampeerplekje op ’t Hout heeft zijn eigen charme en ieder kampeerveld heeft zijn eigen speelfaciliteiten voor kinderen. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Molecaten Park 't Hout biedt ruime campercomfortplaatsen, ideaal voor uw campervakantie in Friesland. Huisdieren toegesstaan.

Bekijk & boek
Comfortplaats A kamperen Molecaten Park t Hout 05

Houdt u ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op camping 't Hout. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Met een seizoenplaats op Molecaten Park 't Hout kampeert u het hele kampeerseizoen lang op een prachtige plek in Friesland. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Voor wie buitengewoon wil genieten van de omgeving en elkaar; kies voor een vaste staanplaats op Molecaten Park 't Hout. Met een eigen tweede thuis geniet u maximaal van uw vrije tijd!

Meer info
Omgeving Molecaten Park t Hout 02

Nu direct weg? Vind hier uw last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park 't Hout in de Friese Wouden.

Bekijk & boek
Molecaten Park t Hout 05 kindercamping

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies uw vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met uw eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Molecaten logo

't Hout

Duerswâldmer Wei 11

9243 KA Bakkeveen