Molecaten Park Kuierpad

Camping en vakantiepark in Wezuperbrug, Drentse Hooglanden, Drenthe

Een paradijs voor avonturiers en durfals!

Het Dwingelderveld ten westen, de Hondsrug UNESCO Global Geopark ten oosten, authentieke Drentse brinkdorpen dichtbij en sportieve mogelijkheden overal; dit is Molecaten Park Kuierpad op de Drentse Hooglanden! Nergens anders in Drenthe vindt u een vakantiepark met zoveel spannende faciliteiten bij elkaar op Molecaten Outdoor Drenthe; klimpark, skibaan, wildwaterbaan, skatebaan.... Relaxen doet u op één van de zandstrandjes voor uw caravan of dobber heerlijk rond in een rubberbootje op één van de vijvers.

Op onze ruime kampeervelden (ook speciale éénoudergezinsvelden) met basis- en comfortplaatsen, vaste staanplaatsen en een diversiteit aan huuraccommodaties (luxe chalets, bungalows, ingerichte tenten en kampeer cabins), wordt u omringd door groen en staat u altijd in de buurt van één van de recreatievijvers, een speeltuin en sanitaire voorziening.

Huisdieren zijn op Molecaten Park Kuierpad toegestaan bij kamperen en in bijna alle huuraccommodaties!

Onze vakantietips

Komt u huren of kamperen?

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Kuierpad! Kies voor een bungalow, chalet, ingerichte tent, kampeerplaats...

Voorjaarsvakantie

Die eerste zonnestralen in de voorjaarsvakantie zijn héérlijk. Boek een fijne bungalow op ons park en trek er lekker op uit.

7 t/m 10 juli • Drentse Fiets4daagse

Doe mee met de Drentse Fiets4daagse! Er zijn ook kinderroutes. Overdag lekker actief en na terugkomst fijn relaxen op ons park. Boek nu uw chalet of tent! Voor aanmelden fiets4daagse klikt u hier >

8% snelle beslissers korting

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting!

Molecaten logo

Kuierpad

Oranjekanaal Noordzijde 10

7853 TA Wezuperbrug