Molecaten Park Wijde Blick

Camping en vakantiepark in Renesse, Schouwen-Duiveland, Zeeland

Voorbij het polderland wacht de zee!

Op 1.500 meter van de langgerekte Zeeuwse stranden bij Renesse ligt Molecaten Park Wijde Blick met prachtig verzorgde kampeervelden, luxe chalets én een binnenzwembad. Buiten zwemmen doet u fijn in zee. Het is een top vakantiebestemming voor wie wil genieten van de Zeeuwse natuur (de vogelboulevard ligt ten zuiden van het park!) én de gezelligheid van een bruisende familiebadplaats. Zonnehoed en verrekijker kunnen beide mee!

De camping is het hele jaar geopend met voor iedere kampeerder een passende kampeer- of camperplaats. Komt u kamperen met kinderen? Een speeltuintje voor kleuters vindt u altijd in de buurt en in het sanitairgebouw is gedacht aan faciliteiten voor baby’s en kinderen! Liever iets huren op onze camping dichtbij zee? Reserveer één van onze mooie chalets (met of zonder veranda). 

Huisdieren zijn op Molecaten Park Wijde Blick toegestaan bij kamperen en in chalet Watersnip.

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Wijde Blick! Kies voor een chalet of kampeerplaats.

Zwemkleding, vlieger en de schep mee, want we gaan naar de zee! Of blijf lekker op de camping en neem een plons in ons fijne zwembad. Dat wordt een heerlijke kampeervakantie!

Zoek niet verder! Ons park is een topbestemming voor wie genieten van het strand! Maar sla ook zeker de omgeving niet over met de gezellige Zeeuwse dorpjes, de mooie natuur of ga een dagje naar Neeltje Jans.

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting! Maak dus nu alvast plannen voor oktober, de herfstvakantie of november...

Molecaten logo

Wijde Blick

Lagezoom 23

4325 CP Renesse