Vaste staanplaats op Molecaten Park Hoogduin, Cadzand

Voor wie buiten gewoon wil genieten!

Molecaten Park Hoogduin aan zee is een heerlijke plek om lang te verblijven. Een vaste staanplaats op Hoogduin is dan ook zeer gewild. Families uit heel Nederland komen hier het hele jaar genieten van onze heerlijke plek aan zee. Want met een vaste staanplaats aan zee is het maximaal genieten van de mooie omgeving, elkaar en uw vrije tijd. Kortom; buiten gewoon genieten!

Een ruime vaste staanplaats aan zee
Een vaste staanplaats op camping Hoogduin aan zee is een ruime plaats voorzien van aansluiting op 16 ampère elektra, water, riool, CAI en gasaansluiting. De keuze van chalet of stacaravan is aan u en net als thuis, kunt u ook uw vaste staanplaats aan zee naar eigen smaak inrichten (Molecaten hanteert wel enkele restricties)! Romantisch, stoer of een tikje exotisch misschien?
 

Geïnteresseerd in een vaste staanplaats op Hoogduin in Cadzand?

Prijsinformatie, occasions, tips & extra informatie vindt u op deze website. Wilt u graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden van een vaste staanplaats op Molecaten Park Hoogduin? Neem gerust telefonisch contact op (tel. 0117 - 391 235), maak gebruik van ons contactformulier of kom langs! We laten u graag onze beschikbare vaste staanplaatsen zien. Welkom!   

Uw huisdier is toegestaan bij een vaste staanplaats op Molecaten Park Hoogduin.