Highlights animatieprogramma Molecaten Park Hoogduin

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Hoogduin. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet en wanneer ze worden georganiseerd.

Drive-In DJ

Donderdag 25 juli & Zaterdag 17 augustus

Het gaat helemaal los met de drive-in DJ. De DJ draait de plaatjes waar iedereen wel op moet gaan dansen. Een prima recept voor een leuke en vermakelijke avond.

Timmerfestijn

Woensdag 31 juli

Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

Anders met Sander

Dinsdag 6 augustus

Een jeugdshow dat zich onderscheidt door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. Een gevarieerd en interactief programma waarin verbluffende goocheltrucs, buikspreken en een spetterende ballonnenfinale worden afgewisseld door leuke en herkenbare meezing-liedjes.

Henk Pieterse: Basketbal Clinic

Vrijdag 23 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.