Vaste staanplaats op Molecaten Park Landgoed Molecaten, Hattem

Voor wie buiten gewoon wil genieten op de Veluwe

Wie heeft het geluk om zo vanaf huis te gaan fietsen, te wandelen, sportief bezig te zijn op de Veluwe? Of in alle rust en in een mooie omgeving hobby’s uit te oefenen als tuinieren, schilderen, lezen, plezier maken met uw (klein)kinderen? Met een vaste staanplaats (voor uw eigen stacaravan, chalet of huisje) op Landgoed Molecaten, ervaart u het 'buiten gewoon genieten'. Ieder seizoen opnieuw kunt u ieder weekend, (school)vakantie, alle dagen genieten van de veelzijdige Veluwe.

Voor (klein)kinderen is de vaste staanplaats in het Veluwse bos een heerlijke plek waar vrij gespeeld en de mooiste avonturen beleefd gaan worden. Nieuwe vriendjes zijn op een camping snel gemaakt.

Een ruime vaste staanplaats onder de mooiste grote bomen
Een vaste staanplaats op Landgoed Molecaten is een ruime plaats voorzien van aansluiting op 16 ampère elektra, water en riool. De keuze van chalet of stacaravan is aan u en net als thuis, kunt u ook uw vaste staanplaats naar eigen smaak inrichten (Molecaten hanteert wel enkele restricties)... het wordt uw eigen 'Bos-huus' op de Veluwe!

Geïnteresseerd in een vaste staanplaats op de Veluwe?

Prijsinformatie, tips & extra informatie vindt u op deze website. Wilt u graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden van een vaste staanplaats op Landgoed Molecaten op de Veluwe? Neem gerust telefonisch contact op (tel. 038 - 444 70 44), maak gebruik van ons contactformulier of kom langs! We laten u graag onze beschikbare vaste staanplaatsen zien. Welkom!   

Uw huisdier is toegestaan bij een vaste staanplaats op Landgoed Molecaten.