Animatie op onze campings en vakantieparken

Voor peuters, kleuters, schoolgaande kinderen (ook tieners!), ouders én opa's & oma's!

Een vakantie bij Molecaten betekent samen genieten en vooral veel onvergetelijke momenten meemaken! Onze animatieteams dragen daar heel graag hun steentje aan bij door het organiseren van de allerleukste activiteiten.

De enthousiaste animatieteams van Molecaten organiseren zowel begeleide activiteiten als activiteiten die je zelf kunt ondernemen. We bieden een afwisselend programma voor alle leeftijden met o.a. sport & spel, minidisco/theater, avondentertainment/evenementen, natuur- en knutselactiviteiten. In het dag-tot-dag animatieprogramma is heel snel af te lezen voor welke leeftijd een activiteit bedoeld is. Omdat alle parken van Molecaten verschillend zijn is ook het animatieprogramma op ieder park weer anders. Leuk om te weten; op een aantal parken werken we samen met lokale bedrijven, hierdoor zul je ook de omgeving op een verrassende manier beleven!
 

Wie zijn Molly & Caatje en waar komen ze vandaan? In een eigen show 'Welkom op Molecaten' stellen deze leuke schildpadden zich voor en kom je alles te weten over hoe ze bij Molecaten terecht zijn gekomen? En in de show 'Het mysterie van Molecaten!' vinden Molly & Caatje een schatkaart en gaan ze een groot avontuur beleven. Lukt het ze om de schat te vinden? Kom naar de shows en zing en dans mee op de leukste liedjes! Beide shows zijn speciaal voor alle kinderen.


Waar en wanneer?

Bekijk het animatieprogramma in de app of hier op de website bij het park van je keuze.

Er is geen Molly & Caatje Show op de Molecaten parken: Landgoed Molecaten, Van Iterson en Waterdunen.
 

Spotify

De bekende nummers uit de Molly & Caatje Show zijn ook te beluisteren op Spotify!

Luister op Spotify
Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 05

Wanneer animatie?

Natuurlijk bieden we animatie in de mei- en zomervakantie! Op een aantal parken is er ook animatie in weekenden buiten de schoolvakanties. Dit doen we speciaal om een weekendje weg in het voor- of najaar extra leuk te maken. Op enkele parken houden we het voor- en najaar bewust wat rustiger.

Kijk voor de exacte periode bij het park van je keuze en klik op animatie.

 

Foto Marc Luijben Goochelshow 1

De animatieprogramma's op onze parken hebben een aantal leuke highlights. Een aantal activiteiten moet je niet willen missen! Denk aan sportieve basketbal & voetbalclinics van oud-professionals, muzikale optredens met Wally of Johnny, liveshows van goochelaar Mark of onze geweldige schuimparty's! Bekijk snel wat, waar en wanneer!

Bekijk de highlights
Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 01

Knuffel-de-knuffel met Molly & Caatje

Héééél lang geleden kwamen er door een tornado twee kleine schildpadjes terecht bij Molecaten. De schildpadjes zijn nu groot en helemaal verknocht geraakt aan het leven op het Molecaten park. Ze willen nooit meer terug naar ‘Schildpaddenland’. Molly & Caatje doen graag een dansje en bij een spelletje of wedstrijd zijn zij de enthousiaste supporters. Kom naar de ‘Meet & Greet’ voor de mooiste knuffelfoto van de vakantie!

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 11

Natuurlijk genieten

De omgeving van alle Molecaten parken is de moeite waard om ontdekt te worden! Op vele Molecaten parken zijn professioneel begeleide natuurexcursies onderdeel van het animatieprogramma. Op Molecaten Park De Leemkule, Landgoed Ginkelduin, Flevostrand, Waterbos, Van Iterson, Rondeweibos en Kruininger Gors kan de natuur ook door jou zelf ontdekt worden met behulp van de ‘Natuurlijk genieten’ omgevingsgidsen. Deze liggen bij de receptie voor je klaar! Tip: bekijk de digitale IVN Scharrelkids box met heel veel leuke natuurspelletjes.

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 02

  • owh wat zijn ze leuk, onze Molly & Caatje!
  • klik hier voor alle kleurplaten: Molly als kunstenaar, voetballer, ...op de wc! Caatje als danseres, tennister, ...onder de douche... Kleur ze allemaal!
  • Super leuk: ons Molly & Caatje Memory spel.
Kleurplaten

Leuk weetje

De karakters Molly & Caatje zijn speciaal voor Molecaten getekend en ontwikkeld door Tekenteam.