Vaste staanplaats op Molecaten Park Kruininger Gors, Oostvoorne

Voor wie buiten gewoon wil genieten van water, strand en zee!

Op zoek naar een vaste staanplaats voor uw stacaravan, chalet of huisje op een camping aan het water en dichtbij strand en zee? Dan is Kruininger Gors een goede keus. Naast de bijzondere, maar prachtige ligging van het park geniet u hier ook van 'dorpse gezelligheid'. Tijd voor elkaar en genieten in alle rust dat vinden onze gasten op Kruininger Gors. De groene laantjes en veldjes met prachtig verzorgde kampeerhuisjes, chalets en stacaravans maken het 'hét' Kruininger Gors voor onze gasten uit de Randstad of zelfs dichterbij.

Op Kruininger Gors zien we kinderen volwassen worden. We mogen dus aannemen dat het een fijne plek is voor jong en oud. Gasten uit alle leeftijden genieten er 'buiten gewoon'!

Een riante vaste staanplaats aan het Brielse Meer

Een vaste staanplaats op Molecaten Park Kruininger Gors is een ruime plaats voorzien van aansluiting op  10-25 ampère elektra, water, riool en CAI. De keuze van chalet, stacaravan of kampeerhuisje is aan u en net als thuis, kunt u ook uw vaste staanplaats naar eigen smaak inrichten (Molecaten hanteert wel enkele restricties). Neemt u ook een kijkje op het showterrein van Molecaten Park Rondeweibos in Rockanje!

Geinteresseerd in een vaste staanplaats?

Prijsinformatie, occasions, tips & extra informatie vindt u op deze website. Wilt u graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden van een vaste staanplaats op Kruininger Gors aan het Brielse Meer? Neem gerust telefonisch contact op (tel. 0181 – 482 711), maak gebruik van ons contactformulier of kom langs! We laten u graag onze beschikbare vaste staanplaatsen zien. Welkom!
 
  • De verblijfsperiode op een vaste staanplaats op Kruininger Gors loopt van eind maart t/m eind oktober
  • Huisdieren zijn niet toegestaan op Molecaten Park Kruininger Gors
  • Bij het sluiten van de overeenkomst dient u bij vooruitbetaling het jaargeld voor het komende jaar te voldoen. Bekijk de tarieven >