Highlights animatieprogramma Molecaten Park Kruininger Gors

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Kruininger Gors. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet en wanneer ze worden georganiseerd.

WePlay Esports

Zaterdag 27 juli

Tijdens dit event wordt er een heus FIFA toernooi georganiseerd voor de voetballiefhebbers of kom gezellig kijken naar de wedstrijd. En laat zien hoe goed je kunt dansen met Just Dance.

Natuur Avontuur

Donderdag 8 augustus

Er is veel meer “wilde natuur” dan de meeste mensen weten. De Noordzee bijvoorbeeld: het grootste natuurgebied van Nederland daar laat Natuur Avontuur op allerlei locaties zien wat er ín die zee leeft en te ontdekken is. Een spannende, leerzame natuurexpeditie voor kinderen én volwassenen over het strand.

The Battle Zone

Woensdag 14 augustus

Op deze stormbaan is het anders dan je gewend bent. Zet je beste been maar voor, want met deze super battle begin en eindig je op dezelfde plaats en kun je elkaar voortdurend in de gaten houden, terwijl je je eigen baan rent.

Schuimparty

Zaterdag 17 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Henk Pieterse: Basketbal Clinic

Maandag 19 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.