In de omgeving van Molecaten Park De Leemkule, Hattem

Actie en avontuur op de Veluwe en IJsselvallei

De Veluwe herbergt een bijzondere en afwisselende flora en fauna. Zo sta je midden in het bos en vervolgens op een enorme stuifzandvlakte. De ene keer moet je uitkijken voor overstekende zwijnen en het andere moment fladdert het vuur-goudhaantje, het kleinste vogeltje van Europa, aan je voorbij!

Minder bekend, maar verrassend mooi, is de IJsselvallei en haar 7 Hanzesteden met fraaie kades en monumentale panden. Buiten de Hanzesteden zullen de prachtige uitzichten over de uiterwaarden je doen verrassen.

Kinderen mee? Sporen zoeken in het bos, kanoën vanuit Hattem, een pretpark bezoeken of iets lekkers bakken in het Bakkerijmuseum. Kies voor actie en avontuur op de Veluwe & IJsselvallei!

Bekijk onze tips voor dagjes uit tijdens je verblijf op Molecaten Park De Leemkule.
Dinoland 1

Spannend; samen hutten bouwen in het bos, ezeltje rijden of naar een leuk museum. De grote pret-en dierenparken liggen dichtbij.

Meer info
Fietsen 1

Voor fiets- en wandelliefhebbers is een verblijf in deze regio altijd te kort! Er is zoveel in de natuur te beleven.

Meer info
Omgeving Molecaten parken Hattem Heerde 17 Paleis het Loo

Gezelligheid, cultuurhistorie en de lekkerste streekproducten vind je in het vestingstadje Hattem, de 7 Hanzesteden aan de IJssel of in het voormalig Zuiderzeestadje Elburg.

Meer info
Omgeving Molecaten parken Hattem Heerde 31 eekhoorn

Op de Veluwe vind je de mooiste beauty- en sauna centra van Nederland! Voor een dagje zonnen en zwemmen midden in het bos ga je naar het Heerderstrand.

Meer info
Omgeving Molecaten parken Hattem Heerde 29 zonsopkomst IJssel

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op de Veluwe? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan.

Meer info