Highlights animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park De Leemkule. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet en wanneer ze worden georganiseerd.

Timmerfestijn

Zaterdag 1 juni & Woensdag 24 juli 

Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

Pip & Pelle

Zaterdag 27 juli

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Aardspoor

Zondag 28 juli

We gaan op zoek naar wild en zoeken naar hun prenten en andere sporen. Wat eten de herten en de wilde zwijnen? Kunnen we lopen met een kompas en hoe oud is die dikke boom? Laten we dat gaan onderzoeken! Leuk voor gezinnen met kinderen van 8 tot 12 jaar.

Straatvoetbal Clinic

Donderdag 1 augustus

Een clinic voor de voetballiefhebber. De clinic zal worden gegeven door één van de beste balvirtuozen die er in op dit moment in Nederland zijn.

Anders met Sander

Zaterdag 3 augustus

Een jeugdshow dat zich onderscheidt door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. Een gevarieerd en interactief programma waarin verbluffende goocheltrucs, buikspreken en een spetterende ballonnenfinale worden afgewisseld door leuke en herkenbare meezing-liedjes.

Schuimparty

Woensdag 7 augustus & Dinsdag 20 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

DrumTastic

Donderdag 8 augustus

DrumTastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. DrumTastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

De Techniekhoek

Zaterdag 10 augustus

In de Techniekhoek beleven kinderen van 5 tot 15 jaar techniek op stoere wijze. Construeer Downhill Racers, speel met tandwielen bij Mechanica of creëer een bijzondere kettingreactie.

De Doldwaze Piratenshow

Donderdag 15 augustus

De Doldwaze piraat die eigenlijk kapitein wil zijn, is altijd op zoek naar schatten op de verre zeeën. Fantasie en hilariteit vieren hoogtij als hij al zijn stoere verhalen komt vertellen.