In de omgeving van Molecaten Park De Koerberg, Heerde

Wandelschoenen aan, fietsbanden vol lucht of klaar voor kinderpret?

In de omgeving van Molecaten Park De Koerberg is veel te doen, te zien en te beleven. Struinen door het aangrenzende bos, eindeloos alle fietsknooppunten met elkaar verbinden, een kanotocht door de Wieden of een dagje plezier in de bekende of minder bekende attractieparken (Tip: De Spelerij of chocolade maken bij Bonbon Atelier A3...). het zijn slechts een aantal suggesties voor een dagje uit tijdens je vakantie!

Uiteraard kun je er ook voor kiezen verder de Veluwe op te gaan. Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller museum en de gratis te gebruiken 'witte fietsen' is met een half uur rijden te bereiken. Cultuur proeven doe je in één van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Houd je liever van een ontspannen vakantie? Geniet dan ven een dagje in één van de bekende beauty- en saunacenters in de omgeving. Sluit de dag af in het restaurant op het park!

Bekijk onze tips voor dagjes uit tijdens je verblijf op Molecaten Park De Koerberg.
Dinoland 1

Spannend; samen hutten bouwen in het bos, ezeltje rijden of naar een leuk museum. De grote pret-en dierenparken liggen dichtbij.

Meer info
Fietsen 1

Voor fiets- en wandelliefhebbers is een verblijf in deze regio altijd te kort! Er is zoveel in de natuur te beleven.

Meer info
Omgeving Molecaten parken Hattem Heerde 17 Paleis het Loo

Gezelligheid, cultuurhistorie en de lekkerste streekproducten vind je in het vestingstadje Hattem, de 7 Hanzesteden aan de IJssel of in het voormalig Zuiderzeestadje Elburg.

Meer info
Omgeving Molecaten parken Hattem Heerde 31 eekhoorn

Op de Veluwe vind je de mooiste beauty- en sauna centra van Nederland! Voor een dagje zonnen en zwemmen midden in het bos ga je naar het Heerderstrand.

Meer info
Omgeving Molecaten parken Hattem Heerde 29 zonsopkomst IJssel

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op de Veluwe? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan.

Meer info