Highlights animatieprogramma Molecaten Park De Koerberg

Activiteiten waar je kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2024 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben de highlights op een rijtje gezet. 

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Woensdag 31 juli

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!
Foto Graffiti Spuiten

Graffiti Workshop

Zaterdag 3 augustus

Op echte doeken gaan we met je naam, iets gaafs maken! Tijdens deze workshop worden de uniekste creaties in graffiti gemaakt!
Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Goochelaar Marc

Woensdag 24 juli

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden. 
Foto Voetbal dart

Voetbal Clinic

Woensdag 7 augustus

In deze voetbalclinic worden allerlei skills en trucs gedaan, die je kan gebruiken bij het voetballen. In verschillende groepen ga werken aan je techniek en uithoudingsvermogen.
Foto Qui Vive Summervibes

Qui Vive: Summervibes

Zaterdag 10 augustus

Een nieuwe zonnige vakantiespecial die zorgt voor veel spring- en waterplezier! Leer surfen op ons Rodeo Surfboard; trotseer de fictieve golven en probeer te blijven staan. Daarna koel je lekker af op de buikschuifbaan.
Foto Henk Pieterse

Basketbal Clinic met Henk Pieterse

Dinsdag 13 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.
Foto Circus Salto

Circus Salto

Zaterdag 17 augustus

Al voor het 12e jaar heet Clown Sander jong en oud welkom in zijn Circus Salto. Tijdens deze afwisselende show met veel interactie met het publiek, weet hij iedereen te verwonderen.