Vaste staanplaats op Molecaten Park Bosbad Hoeven, Hoeven

buiten gewoon genieten van waterpret & Bourgondisch Brabant

Met een vaste staanplaats op Molecaten Park Bosbad Hoeven in Brabant geniet u écht van het Bourgondische leven!  Alle dagen; vakanties, weekeinde of zelfs zomaar een dagje vrij, krijgen weer de status die ze waardig zijn: totale vrijheid en tijd voor de dingen die blij maken! Heerlijk ontspannen fietsen door het Brabantse bos, gezellig een terrasje pikken in één van de omliggende dorpen of steden of misschien die lang uitgestelde hobby eindelijk eens uit kunnen oefenen.  Dat is de vrijheid van een vastestaanplaats. Tijdens de lente, zomer en herfst wordt het al snel uw tweede huis!

Voor kinderen en tieners is het misschien wel de beste plek voor een vaste staanplaats in Nederland. Zij vermaken zich uitstekend door de aanwezigheid van talloze faciliteiten, waaronder waterspeelpark Splesj en binnenspeeltuin Bosbad Hoeven en het super leuke animatieprogramma tijdens de schoolvakanties.

Een ruime vaste staanplaats in het Brabantse land!

Een vaste staanplaats op Molecaten Park Bosbad Hoeven is een ruime plaats voorzien van aansluiting op  6-16 ampère elektra, water, riool en CAI (alleen digitaal signaal). De keuze van chalet of stacaravan is aan u en net als thuis, kunt u ook uw vaste staanplaats naar eigen smaak inrichten... helemaal passend bij het Bourgondische leven misschien (Molecaten hanteert wel enkele restricties)? Kom ook een kijkje nemen op ons showterrein met diverse modellen chalets en stacaravans!

Geïnteresseerd in een vaste staanplaats op Bosbad Hoeven?

Prijsinformatie, occasions, tips & extra informatie vindt u op deze website. Wilt u graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden van een vaste staanplaats op Bosbad Hoeven met waterspeelpark Splesj in Brabant? Neem gerust telefonisch contact op (tel. 0165 – 502 570), maak gebruik van ons contactformulier of kom langs! We laten u graag onze beschikbare vaste staanplaatsen en het showterrein zien. Welkom!   

Huisdieren zijn niet toegestaan op Molecaten Park Bosbad Hoeven.