Highlights animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet en wanneer ze worden georganiseerd.

The Battle Zone

Zaterdag 20 juli

Op deze stormbaan is het anders dan je gewend bent. Zet je beste been maar voor, want met deze super battle begin en eindig je op dezelfde plaats en kun je elkaar voortdurend in de gaten houden, terwijl je je eigen baan rent.

WePlay Esports

Zondag 21 juli & Zondag 11 augustus

Tijdens dit event wordt er een heus FIFA toernooi georganiseerd voor de voetballiefhebbers of kom gezellig kijken naar de wedstrijd. En laat zien hoe goed je kunt dansen met Just Dance.

Schuimparty

Donderdag 25 juli

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Tommie & Sofie

Maandag 29 juli

Tommie & Sofie zijn de meest avontuurlijkste avonturiers van Nederland. Samen beleven zij leuke, gekke en spannende avonturen. Ga met ze mee op avontuur!

Schuimparty

Maandag 5 augustus & Donderdag 22 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Henk Pieterse: Basketbal Clinic

Dinsdag 6 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Spooktocht

Donderdag 8 augustus

Een spooktocht vol enge figuren en angstaanjagende karakters die je de stuipen op het lijf jagen... Een spannende tocht om niet te willen missen!

Wipe It Out

Zaterdag 10 augustus

Op deze stormbaan zijn o.a. diverse obstakels, glij- en klimonderdelen, megaballen en kruipmuren geplaatst waar onder, over, langs en doorheen geklauterd en gekropen moet worden om het einde van de baan te kunnen bereiken.

Pip & Pelle

Maandag 12 augustus

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.