In de omgeving van Molecaten Park Flevostrand

Tips voor dagjes uit op nieuw en oud land

Een vakantie op Flevostrand is een vakantie boordevol ontspanning en avontuur op 'nieuw' en 'oud' land, op en in het water en in een attractiepark! Geniet van de afwisselende en typisch Hollandse omgeving: natuurlijk groen, wieds polderlandschap, stranden achter prachtige dijken, steden met een rijk cultuurhistorische geschiedenis, gezellige terrasjes in pittoreske dorpjes en vele vermakelijke attracties.

Stap in de auto, op de fiets, doe uw wandelschoenen of skeelers aan of zeil heerlijk weg! Het groene en waterrijke Flevoland biedt alles voor een welverdiende vakantie.

Het gezellige Harderwijk, Walibi Holland, Dolfinarium en de VOC replica Batavia liggen om de hoek!

In geval van een onverhoopt defect aan uw caravan/camper, kunt u in de omgeving terecht bij de Cannenburg Caravans en Campers in Almere-Haven, ook voor kampeeraccessoires.

Het Dolfinarium en Walibi Holland (met de snelste, hoogste, langste én steilste achtbaan van de Benelux) liggen om de hoek!

Meer info

Natuurlijk watersporten, maar ontdek te voet of per fiets ook de natuurlijke verschillen tussen polderland Flevoland en bos- en heidegebied Veluwe.

Meer info

Struin door de straten en steegjes van historisch Harderwijk en Elburg of neem een kijkje op de Batavia werf.

Meer info

De mooist sauna’s van Nederland vindt u ook dichtbij! Of geniet vanaf uw visstekje van een prachtig uitzicht over het water.

Meer info

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Flevostrand? Bekijk snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

Meer info