Highlights animatieprogramma Molecaten Park Flevostrand

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Flevostrand. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.
Foto Drumtastic2

Drumtastic

Woensdag 22 juli

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Vrijdag 24 juli & vrijdag 7 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle

Zaterdag 25 juli

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Foto Henk Pieterse

Basketbalclinic met Henk Pieterse

Woensdag 5 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Foto WePlay esports

Esports Toernooi

Woensdag 12 augustus

De eventmanagers van WePlay Esports organiseren een FIFA toernooi waar jezelf aan mee kan doen of als toeschouwer naar de wedstrijden ook gezellig naar kunt komen kijken. Voor alle dansers is er ook een mogelijkheid om je moves te laten zien bij Just Dance.

Foto The Battle Zone

The Battle Zone

Vrijdag 14 augustus

Op deze stormbaan is het anders dan je gewend bent. Zet je beste been maar voor, want met deze super battle begin en eindig je op dezelfde plaats en kun je elkaar voortdurend in de gaten houden, terwijl je je eigen baan rent.