Highlights animatieprogramma Molecaten Park Flevostrand

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Flevostrand. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet en wanneer ze worden georganiseerd.

Kano Survival

Zaterdag 20 juli

Het kano survivalkamp is een avontuurlijk programma voor de hele familie. De deelnemers gaan gewapend met een kaart en kompas op pad om de benodigde materialen te verzamelen. Met de materialen zijn de deelnemers in staat om een survivalkamp te bouwen.

Schuimparty

Dinsdag 23 juli & Woensdag 21 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

De Doldwaze Piratenshow

Zaterdag 27 juli

De Doldwaze piraat die eigenlijk kapitein wil zijn, is altijd op zoek naar schatten op de verre zeeën. Fantasie en hilariteit vieren hoogtij als hij al zijn stoere verhalen komt vertellen.

Piraten Storm en Strijd Festijn

Maandag 29 juli

Dit speelschip is gigantisch groot en zorgt voor heel veel verschillende spelelementen. Naast springen, klimmen en glijden kun je met een speelkanon balletjes afschieten! Wilt u iets unieks zien? Dan is dit een schot in de roos!

Bubble Balls

Zaterdag 3 augustus

Bubble Ball is de nieuwste aanwinst op het gebied van sport en recreatie. Bestaande of nieuwe spellen krijgen een extra dimensie met de Bubble Ball.

SUP Clinic

Woensdag 7 augustus

De uit Hawaï overgewaaide rage is nu ook in Nederland erg populair. Suppen is de snelst groeiende watersport ter wereld. Suppen is hot!

Anders met Sander

Zaterdag 10 augustus

Een jeugdshow dat zich onderscheidt door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. Een gevarieerd en interactief programma waarin verbluffende goocheltrucs, buikspreken en een spetterende ballonnenfinale worden afgewisseld door leuke en herkenbare meezing-liedjes.

Rogiers Avonturenshow

Woensdag 14 augustus

Rogier de Avonturier is een gek en energiek persoon. Van zijn avonturen discoshow tot voorstellingen met goochelen… Niks is hem te gek!

Straatvoetbal Clinic

Woensdag 20 augustus

Een clinic voor de voetballiefhebber. De clinic zal worden gegeven door één van de beste balvirtuozen die er in op dit moment in Nederland zijn.