Highlights animatieprogramma Molecaten Park Noordduinen

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Noordduinen. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet en wanneer ze worden georganiseerd.
 

Natuur Avontuur

Dinsdag 16 juli & Donderdag 1 augustus

Er is veel meer “wilde natuur” dan de meeste mensen weten. De Noordzee bijvoorbeeld: het grootste natuurgebied van Nederland daar laat Natuur Avontuur op allerlei locaties zien wat er ín die zee leeft en te ontdekken is. Een spannende, leerzame natuurexpeditie voor kinderen én volwassenen over het strand.

Anders met Sander

Dinsdag 23 juli

Een jeugdshow dat zich onderscheidt door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. Een gevarieerd en interactief programma waarin verbluffende goocheltrucs, buikspreken en een spetterende ballonnenfinale worden afgewisseld door leuke en herkenbare meezing-liedjes.

Pip & Pelle

Dinsdag 30 juli

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Theaterfiets

Donderdag 8 augustus

Een unieke theatervoorstelling vol interactie met het publiek. Met eigen gemaakte decors en schitterende muziek maakt dit een prachtige beleving.