Highlights animatieprogramma Molecaten Park Kuierpad

Activiteiten waar je kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2023 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.

Foto Robot bouwen

Robotjes bouwen

Dinsdag 18 juli

Met afval als grondstof gaan we ontwerpen, bouwen en programmeren we met de BYOR-kit robots, apparaten of interactieve kunstobjecten

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Donderdag 20 juli

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Voetbal dart

Voetbal Clinic

Dinsdag 22 juli

In deze voetbalclinic worden allerlei skills en trucs gedaan, die je kan gebruiken bij het voetballen. In verschillende groepen ga werken aan je techniek en uithoudingsvermogen.

Foto Molecaten drijft

Kuierpad Drijft!

Vrijdag 28 juli

Breng je opblaasbare boot of zwembad mee en vier feest op het water. Drijven, chillen en naar muziek luisteren. Wat wil je nog meer!

Foto spooktocht

Spooktocht

Woensdag 2 augustus

Een spooktocht vol enge personages en angstaanjagende figuren die je de stuipen op het lijf zullen jagen. Een spannende tocht die je niet mag missen!

Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Goochelaar Marc

Donderdag 3 augustus

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden. 

Foto Molecaten drijft

Kuierpad Drijft!

Vrijdag 11 augustus

Breng je opblaasbare boot of zwembad mee en vier feest op het water. Drijven, chillen en naar muziek luisteren. Wat wil je nog meer!

Foto Science workshop

Science workshop

Woendag 16 augustus

De kinderen zijn samen met een begeleider eventjes echte junior onderzoekers. De workshop wordt afgewisseld met een uitleg en verrassende en spectaculaire demonstratieproefjes.

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Dinsdag 22 augustus

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Willy Nicky

Willy & Nicky

Zaterdag 26 augustus

Willy is de wat naïve, niet al te slimme en nieuwsgierige hulpje van Waldo de Wonderonderzoeker. Meneer Waldo heeft het helaas alleen veel te druk met uitvinden en dat gaat veel beter zonder de onhandige Willy in zijn buurt. Gelukkig krijgt Willy gezelschap van zijn beste vriendin: "Nicky !" Samen staan ze garant voor een hilarische, interactieve, doldwaze, magische en wonderlijke theatervoorstelling.