Highlights animatieprogramma Molecaten Park Kuierpad

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Kuierpad. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet en wanneer ze worden georganiseerd.

Henk Pieterse: Basketbal Clinic

Vrijdag 19 juli

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Pip & Pelle

Dinsdag 23 juli

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Schuimparty

Zaterdag 27 juli

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Timmerfestijn

Dinsdag 30 juli

Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

Schuimparty

Zaterdag 3 augustus & Donderdag 15 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

WePlay Esports

Dinsdag 6 augustus

Tijdens dit event wordt er een heus FIFA toernooi georganiseerd voor de voetballiefhebbers of kom gezellig kijken naar de wedstrijd. En laat zien hoe goed je kunt dansen met Just Dance.

Spooktocht

Zaterdag 10 augustus

Een spooktocht vol enge figuren en angstaanjagende karakters die je de stuipen op het lijf jagen... Een spannende tocht om niet te willen missen!

The Battle Zone

Dinsdag 13 augustus

Op deze stormbaan is het anders dan je gewend bent. Zet je beste been maar voor, want met deze super battle begin en eindig je op dezelfde plaats en kun je elkaar voortdurend in de gaten houden, terwijl je je eigen baan rent.