Highlights animatieprogramma Molecaten Park Het Landschap

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Het Landschap. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet en wanneer ze worden georganiseerd.

Timmerfestijn

Zaterdag 27 juli

Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

Spooktocht

Donderdag 1 augustus

Een spooktocht vol enge figuren en angstaanjagende karakters die je de stuipen op het lijf jagen... Een spannende tocht om niet te willen missen!

De Techniekhoek

Zaterdag 3 augustus

In de Techniekhoek beleven kinderen van 5 tot 15 jaar techniek op stoere wijze. Construeer Downhill Racers, speel met tandwielen bij Mechanica of creëer een bijzondere kettingreactie.

Schuimparty

Donderdag 8 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

SUP Clinic

Dinsdag 13 augustus

De uit Hawaï overgewaaide rage is nu ook in Nederland erg populair. Suppen is de snelst groeiende watersport ter wereld. Suppen is hot!

Pip & Pelle

Dinsdag 20 augustus

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.