Zeil- & surflessen op het Veluwemeer, bij Harderwijk

Word je watersportfan?

Zeilschool De Randmeren verzorgt in de periode april t/m september zeil- en surfcursussen voor jeugd en volwassenen. Je kunt leren zeilen met z'n tweeën, je vriendenclub of het hele gezin! Met de zomerweek cursussen lopen alle cursussen synchroon. Dat maakt het mogelijk dat het hele gezin tegelijk op zeilcursus gaat. De ouders op de Polyvalk of Fox 22 en de kinderen in de Optimist of de uitdagende Topaz of Laser Argo.

Bij een verblijf op Molecaten Park Flevostrand ontvang je 10% korting op cursusprijzen en verhuurtarieven. Uitsluitend telefonisch te boeken met vermelding van het reserveringsnummer van je verblijf op Molecaten Park Flevostrand.

Zeilschool De Randmeren Molecaten Park Flevostrand 05 zeilles Veluwemeer

In alle zeil- en surfcursussen wordt toegewerkt naar een landelijk erkend CWO diploma. Voor de jeugd is er vanaf de ochtend tot de avond een leuk en actief programma. Dit alles inclusief lunch. De zomerweek cursussen vinden plaats van maandag t/m vrijdag en worden gegeven in de volgende disciplines:

  • 7 - 12 jaar: jeugdzeilen in de Optimist ( CWO I en CWO II)
  • 11 - 14 jaar: jeugdzeilen in de Open Bis (CWO III)
  • 11 - 14 jaar: 2-mans jeugdzeilen in de Topaz (CWO I, CWO II en CWO III)
  • 11 - 19 jaar: windsurfen (CWO I, CWO II en CWO III)
  • 15 - 19 jaar: zwaardbootzeilen (CWO I, CWO II en CWO III)
  • volwassenen: kielbootzeilen in de Fox 22 of Polyvalk
Bekijk de cursus prijzen
Zeilschool De Randmeren Molecaten Park Flevostrand 11 zeilles bootverhuur Fox

Het is bij Zeilschool De Randmeren ook mogelijk om 3, 6 of 12 flexlessen te nemen. Deze lessen op de Fox22 kun je zelf online inplannen. De lessen worden gegeven op doordeweekse avonden en in het weekend. Neem je zes flexlessen? Dan heb je garantie voor het behalen van je CWO I diploma.

Lees meer