Highlights animatieprogramma Molecaten Park Wijde Blick

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Wijde Blick. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet en wanneer ze worden georganiseerd.

Natuur Avontuur

Donderdag 18 juli & Woensdag 7 augustus

Er is veel meer “wilde natuur” dan de meeste mensen weten. De Noordzee bijvoorbeeld: het grootste natuurgebied van Nederland daar laat Natuur Avontuur op allerlei locaties zien wat er ín die zee leeft en te ontdekken is. Een spannende, leerzame natuurexpeditie voor kinderen én volwassenen over het strand.

Krokodil Stormbaan

Donderdag 25 juli

Op deze stormbaan is het anders dan je gewend bent. Zet je beste been maar voor, want met deze super battle begin en eindig je op dezelfde plaats en kun je elkaar voortdurend in de gaten houden, terwijl je je eigen baan rent.

Piraten Storm en Strijd Festijn

Maandag 29 juli

Dit speelschip is gigantisch groot en zorgt voor heel veel verschillende spelelementen. Naast springen, klimmen en glijden kun je met een speelkanon balletjes afschieten! Wilt u iets unieks zien? Dan is dit een schot in de roos!

Anders met Sander

Donderdag 1 augustus

Een jeugdshow dat zich onderscheidt door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. Een gevarieerd en interactief programma waarin verbluffende goocheltrucs, buikspreken en een spetterende ballonnenfinale worden afgewisseld door leuke en herkenbare meezing-liedjes.

Westernspektakel

Zaterdag 3 augustus

De rodeostier is al jaren een echte publiekstrekker. Jong en oud proberen te blijven zitten om deze mechanische stier. Er is een springkussen, avonturenkussen én 17 meter lange obstakelbaan. Dit allemaal in een geweldig Western Spektakel.

De Doldwaze Piratenshow

Zaterdag 10 augustus

De Doldwaze piraat die eigenlijk kapitein wil zijn, is altijd op zoek naar schatten op de verre zeeën. Fantasie en hilariteit vieren hoogtij als hij al zijn stoere verhalen komt vertellen.

Henk Pieterse: Basketbal Clinic

Vrijdag 23 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Voetbal Springkussen

Vrijdag 16 augustus

Dit speelschip is gigantisch groot en zorgt voor heel veel verschillende spelelementen. Naast springen, klimmen en glijden kun je met een speelkanon balletjes afschieten! Wilt u iets unieks zien? Dan is dit een schot in de roos!