Highlights animatieprogramma Molecaten Park Waterbos

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Waterbos. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet en wanneer ze worden georganiseerd.

Schuimparty

Dinsdag 30 juli & Dinsdag 13 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Kids DJ

Donderdag 2 augustus

Met een kinder/discoshow gevuld met muziek en een heleboel spelletjes, zorgt de Kidz-DJ voor een spetterend feest voor kinderen. Natuurlijk kunnen ook de ouders met de voetjes van de vloer!

Rogiers Avonturenshow

Dinsdag 6 augustus

Rogier de Avonturier is een gek en energiek persoon. Van zijn avonturen discoshow tot voorstellingen met goochelen… Niks is hem te gek!

Natuur Avontuur

Maandag 12 augustus & Dinsdag 20 augustus

Er is veel meer “wilde natuur” dan de meeste mensen weten. De Noordzee bijvoorbeeld: het grootste natuurgebied van Nederland daar laat Natuur Avontuur op allerlei locaties zien wat er ín die zee leeft en te ontdekken is. Een spannende, leerzame natuurexpeditie voor kinderen én volwassenen over het strand.

Henk Pieterse: Basketbal Clinic

Maandag 19 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.