Evenementenkalender in de omgeving van Molecaten Park Van Iterson

Bekijk alle evenementen in de omgeving

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op de Zuid-Hollandse Eilanden? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

september 2023

Elke zaterdag

Weekmarkt Hellevoetsluis, Hellevoetsluis

Een grote gezellige markt, elke zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur, bij het winkelcentrum de Struytse Hoeck in Hellevoetsluis met een breed aanbod aan producten zoals o.a. kleding, bloemen, verse groenten, kaas, noten, vis en diverse andere leuke en lekkere artikelen.

Lees meer >
Elke dinsdag en zaterdag

Weekmarkt Spijkenisse, Spijkenisse

Een gezellige weekmarkt, elke dinsdag en zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur, in het centrum van Spijkenisse met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke woensdag

Weekmarkt Oostvoorne, Oostvoorne

Een gezellige weekmarkt, elke woensdag van 8:00 tot 15:00 uur, op het Dorpsplein van Oostvoorne met een breed aanbod aan producten zoals o.a. kleding, verse groenten, noten, kaas en vis.

Lees meer >
Elke woensdag

Weekmarkt Zuidland, Zuidland

Een gezellige markt, elke woensdag van 9:00 tot 15:00 uur, in het centrum van Zuidland met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke vrijdag

Weekmarkt Heenvliet, heenvliet

Een gezellige markt, elke vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur, in het centrum van Heenvliet met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke vrijdag

Weekmarkt Rockanje, Rockanje

Een gezellige markt, elke vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur, in het centrum van Rockanje met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke donderdag

Weekmarkt Zwartewaal, Zartewaal

Elke donderdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Wilhelminalaan in Zwartewaal. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 14:00 uur en eindigt om 18:00 uur.

Lees meer >
Elke zaterdag en zondag

Bezoek Molen de Hoop, Hellevoetsluis

De molenaar staat elk weekend op zaterdag en zondag van 12:00 tot 16:00 uur klaar om uitleg over molen de Hoop en alle molens van Nederland te geven. De molen is ook open als de blauwe wimpel uithangt en op afspraak!

Lees meer >
Elke zondag

Fotospeurtocht, Hellevoetsluis

Op deze middag is het voor kinderen onder begeleiding mogelijk om mee te doen met de fotospeurtocht. Speuren over de verdedigingswerken van Hellevoetsluis naar verborgen letters. Heb je alle letters gevonden, dan kan je de puzzel oplossen. Er kan op verschillende tijden worden gestart.

Lees meer >
Elke zaterdag

Auto-Puzzelrit, Rockanje

AMC Rockanje organiseert een leuke krokus- orientatierit, Jan Tukrit, bloesemrit, zomerrit, nazomerrit, chrysantenrit, wijnrit en boutrit  voor auto's en motoren. Deze ritten worden verreden in drie klassen: een A-, B- en C-klasse.

Lees meer >