Evenementenkalender in de omgeving van Molecaten Park Van Iterson

Bekijk alle evenementen in de omgeving

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op de Zuid-Hollandse Eilanden? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

juni 2024

Elke zaterdag en zondag van 12:00 tot 16:00

Bezoek Molen de Hoop, Hellevoetsluis

De molenaar staat elk weekend klaar om uitleg over molen de Hoop en alle molens van Nederland te geven. De molen is ook open als de blauwe wimpel uithangt en op afspraak! 

Lees meer >
Elke dinsdag en zaterdag van 9:00 tot 16:00

Weekmarkt Spijkenisse, Spijkenisse

Een gezellige weekmarkt in het centrum van Spijkenisse met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke woensdag van 8:00 tot 15:00

Weekmarkt Oostvoorne, Oostvoorne

Een gezellige weekmarkt op het Dorpsplein van Oostvoorne met een breed aanbod aan producten zoals o.a. kleding, verse groenten, noten, kaas en vis.  

Lees meer >
Elke woensdag van 9:00 tot 15:00

Weekmarkt Zuidland, Zuidland

Een gezellige markt in het centrum van Zuidland met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke vrijdag van 9:00 tot 15:00

Weekmarkt Heenvliet, Heenvliet

Een gezellige markt in het centrum van Heenvliet met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke vrijdag van 9:00 tot 15:00

Weekmarkt Rockanje, Rockanje

Een gezellige markt in het centrum van Rockanje met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke donderdag

Weekmarkt Zwartewaal, Zwartewaal

Elke donderdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Wilhelminalaan in Zwartewaal. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 14:00 uur en eindigt om 18:00 uur.

Lees meer >
28 t/m 30 juni

Toost Foodtruck Festival, Hellevoetsluis

Het lekkerste reizende festival van het jaar komt weer terug naar Hellevoetsluis! Kom naar de TOOST-karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid op het land va

Lees meer >
Zondag 30 juni

Vlieger- en Foodtruckfestival, Spijkenisse

Het festival draait uiteraard om vliegers. Er zijn prachtige vliegers te bewonderen die bij goed weer de hele dag in de lucht hangen. Er zijn demonstraties en voor de kleintjes zijn er vliegertjes om zelf in elkaar te zetten en te versieren waarna ze zelf

Lees meer >