Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op de Zuid-Hollandse Eilanden?
Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

juli 2019

19, 20 en 21 juli

Toost Foodtruck Festival, Brielle

Het foodtruckfestival geeft de sfeer van een intiem, ongedwongen feestje, met de nadruk op food. Het is een gezellig en informeel samenzijn. Een beleving voor jong en oud.

20 jul

Creamarkt de Duinhuisjes , Rockanje

De duinhuisjes in het Openlucht museum De Duinhuisjes te Rockanje, zijn kenmerkende boerderijtjes voor de stijl van bouwen rond het jaar 1900 in Westelijk Voorne.

Lees meer >
24 juli

Zomermarkt, Rockanje

De Zomermarkt Rockanje is ontstaan door een aantal enthousiaste vrijwilligers en stelt zich ten doel om in Rockanje een groot Zomerevenement te organiseren.

Lees meer >
27 juli

Boerenboeldag, Rockanje

13.00 uur artikelen bekijken, 14.00 veiling

Lees meer >
28 juli

Brielle Blues, Brielle

De 26ste editie van het gratis Blues festival! Met optredens van diverse bands op drie grote podia bij horecagelegenheden op verschillende locaties binnen de vesting van Brielle: Turfkade, Maarland en Markt

Lees meer >
28 juli

Kanonschieten, Hellevoetsluis

De Hellevoetse kanonniers geven demonstraties schieten met historische kanons. Op het Zuidfront staan twee voorlader kanons opgesteld. De kanonnies leggen u iedere laatste zondag van de maand (van april t/m september) graag uit hoe deze enorme kanons werken.

Lees meer >
31 juli

Kindermiddag, Rockanje

Lees meer >
31 juli

Vlotbouwen en Vlotvaren, Rockanje

Je gaat een vlot bouwen i.s.m.Outdoor Westvoorne op het speelveld Morelstraat en daarna varen in de singel Morelstraat / Kersenstraat. Inschrijven vanaf 09.30 uur. Zwemdiploma verplicht.

Lees meer >