Archery Tag bij Molecaten Outdoor Drenthe, Wezuperbrug

Actie en spanning gegarandeerd!

Archery Tag is een mix van trefbal, boogschieten en paintball. De pijlen hebben speciale foam-tops waarmee je het andere team gaat proberen te raken. Het spel veilig en zonder pijn en/of blauwe plekken te spelen. Het gezicht wordt beschermd met gezichtsmaskers. Actie en spanning gegarandeerd met dit spel!

Als onze instructeur een uitleg heeft gegeven en de teams zijn verdeeld mogen de deelnemers het veld in om de tegenstander af te schieten. Zij kunnen de meeste punten behalen door goed te richten en de opdrachten het best uit te voeren!
Om dit spel veilig te kunnen spelen bieden we deze activiteit aan vanaf 8 jaar en ouder. Hiernaast moeten er twee teams worden gevormd om dit spel te spelen, dus kan deze activiteit doorgaan vanaf 6 personen en meer. 
Kinderfeestje Molecaten Outdoor Drenthe Wezuperburg 09

Vanaf 8 jaar

  • € 5,50 per persoon
  • minimum aantal deelnemers: 6
Reserveer je Archery Tag uitje
Kanoverhuur Molecaten Outdoor Drenthe 02

Kinderfeestje of groepsuitje?

Wil je deze activiteit graag ondernemen met een groep (kinderen of volwassenen), de klas of tijdens een teamuitje? Superleuk idee!

Alle infomatie én de groepskorting vind je hier: 

Parcoursen klimpark Molecaten Outdoor Drenthe 19

Koop de Avonturenpas

Molecaten Outdoor Drenthe heeft zoveel gave outdoor activiteiten... het zijn er veel te veel voor één dag. Daarom is er voor slechts € 48,- de Avonturenpas. Koop de pas voor jezelf of geef het cadeau!
Lees er alles over >