Landhuizen bij Molecaten

De mooiste landhuizen voor het ultieme weekend met familie of vrienden!

Op zoek naar dat mooie grote landhuis voor het jaarlijkse weekend (of langer) met familie, vrienden of collega's? Huur dan ons 18-persoons landhuis op Molecaten Park De Agnietenberg in Hanzestad Zwolle in Overijssel of het 34-persoons landhuis op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin middenin de bossen van Utrecht! De landhuizen van Molecaten zijn met de grootste zorg ingericht en het is er heel plezierig verblijven met (klein)kinderen. De omgeving van beide landhuizen bieden talloze mogelijkheden voor (relax) activiteiten. Ontdek het mooie Vechtdal Overijssel of de Utrechtse Heuvelrug!

Alle landhuizen zijn bijzonder sfeervol ingericht en hebben grote woonkamers met fijne zit- en eethoeken. Neem de tijd om weer lekker bij te kletsen en geniet van een lekker lang ontbijt met elkaar in het landhuis. De keukens zijn compleet ingericht en voorzien van alle gemakken voor koken voor grote groepen. Uit eten gaan kan natuurlijk ook. Zodra het zonnetje schijnt kun je fiijn naar buiten. De landhuizen hebben natuurlijk een terras met tuinmeubilair. Wil je even online in het landhuis? Tegen betaling kun je gebruik maken van het snelle Molecaten WiFi netwerk op het vakantiepark. Boek je weekend of vakantie in één van onze landhuizen op tijd, want ze zijn erg geliefd... en snelle beslissers profiteren van 8 tot 15% voordeel

Bekijk ook onze 8 tot 14 persoons familiebungalows of huur meerdere vakantiehuisjes of chalets voor je weekend met familie, vrienden of collega's.

Een prachtig landhuis voor een onvergetelijk verblijf huur je bij Molecaten. Boek online!

34 persoons Landhuis

Landgoed Ginkelduin, Leersum, Utrechtse Heuvelrug

  • groot landhuis mét gastenverblijf
  • perfect voor familieweekend, reünie of groepsuitje
  • huisdieren niet toegestaan

Bekijk & boek