Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

juni 2020

1 juni t/m 31 oktober

t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen, Garderen

Bij De Beeldentuin in Garderen wordt ook dit jaar 't Veluws Zandsculpturenfestijn georganiseerd. In de bosrijke omgeving in het pittoreske Garderen wordt het festijn weer groots opgezet. I.v.m. Coronavirus hopen wij vanaf 1 juni 2020 open te kunnen! van maandag t/m zaterdag.

Lees meer >
30 juni t/m 12 september

Kerken Kijken Utrecht, Utrecht

Onder de noemer Kerken Kijken Utrecht worden in de zomermaanden de cultuurhistorische rijkdommen van kerkgebouwen in het Utrechtse centrum getoond. Kerken Kijken Utrecht streeft er naar het religieus erfgoed van de hele Utrechtse binnenstad zichtbaar en beleefbaar te maken voor een breed publiek. Sinds 1983 worden voor bezoekers en toeristen gratis openstellingen van de mooiste monumentale kerken georganiseerd. Ook zijn er in de maanden juli en augustus wekelijks gratis lunchconcerten die bijgewoond kunnen worden. Het programma van deze concertreeks Kerken Luisteren varieert van klassieke tot lichte muziek.

Lees meer >