Highlights programma Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2020 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.
Foto Henk Pieterse

Basketbalclinic met Henk Pieterse

Zaterdag 11 juli

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Foto Aardspoor

Aardspoor

Maandag 13 juli & maandag 27 juli

We gaan op zoek naar wild en zoeken naar hun prenten en andere sporen. Wat eten de herten en de wilde zwijnen? Kunnen we lopen met een kompas en hoe oud is die dikke boom? Laten we dat gaan onderzoeken! Leuk voor gezinnen met kinderen van 8 tot 12 jaar.

Foto WePlay esports

Esports Toernooi

Woensdag 22 juli

De eventmanagers van WePlay Esports organiseren een FIFA toernooi waar jezelf aan mee kan doen of als toeschouwer naar de wedstrijden ook gezellig naar kunt komen kijken. Voor alle dansers is er ook een mogelijkheid om je moves te laten zien bij Just Dance.

Foto Quizzzit

Quizzzit

Donderdag 23 juli, vrijdag 31 juli & maandag 10 augustus

In deze quiz kan je met je gehele familie online meespelen en moet je de gekste vragen beantwoorden. In deze quiz komen verschillende thema's voorbij. Hoe goed is jouw kennis over bijvoorbeeld geschiedenis, aardrijkskunde of muziek? Doe mee en test je kennis! 

Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle

Zaterdag 25 juli

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Foto Luchtkussendorp XXL

Luchtkussendorp XXL

Dinsdag 4 augustus

Een dorp van springkussens, stormbanen en spelkussens! Voor jong en oud een waar paradijs om te klimmen en klauteren.

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Donderdag 6 augustus & dinsdag 18 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Lasergamen Target Challenge

Lasergamen

Vrijdag 7 augustus

Deze populaire game is ontzettend gaaf! Samen ga je de strijd aan om te winnen van de tegenstander. Door obstakels in allerlei vormen en groottes gaat deze game weer een toffe ervaring opleveren!

Foto The Battle Zone

The Battle Zone

Dinsdag 11 augustus

Op deze stormbaan is het anders dan je gewend bent. Zet je beste been maar voor, want met deze super battle begin en eindig je op dezelfde plaats en kun je elkaar voortdurend in de gaten houden, terwijl je je eigen baan rent.

Foto Pretparade Wally

Wally's pretparade

Donderdag 20 augustus

Wally, zelf een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan en weet met zijn spontane grappige show de kinderen in alle leeftijdsgroepen te vermaken. De show is zeer interactief, dat betekent dat alle kinderen mee kunnen doen.

Foto Aardspoor

Aardspoor

Maandag 10 augustus & maandag 24 augustus

We gaan op zoek naar wild en zoeken naar hun prenten en andere sporen. Wat eten de herten en de wilde zwijnen? Kunnen we lopen met een kompas en hoe oud is die dikke boom? Laten we dat gaan onderzoeken! Leuk voor gezinnen met kinderen van 8 tot 12 jaar.