Highlights programma Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet en wanneer ze worden georganiseerd.

Tommie & Sofie

Donderdag 18 juli

Tommie & Sofie zijn de meest avontuurlijkste avonturiers van Nederland. Samen beleven zij leuke, gekke en spannende avonturen. Ga met ze mee op avontuur!

Schuimparty

Dinsdag 23 juli & Woensdag 21 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Wipe It Out

Zaterdag 27 juli

Op deze stormbaan zijn o.a. diverse obstakels, glij- en klimonderdelen, megaballen en kruipmuren geplaatst waar onder, over, langs en doorheen geklauterd en gekropen moet worden om het einde van de baan te kunnen bereiken.

DJ Workshop

Maandag 29 juli

Deze DJ-workshop is een creatieve en muzikale clinic voor iedereen die altijd al eens heeft willen ‘deejayen’.

Spooktocht

Dinsdag 30 juli

Een spooktocht vol enge figuren en angstaanjagende karakters die je de stuipen op het lijf jagen... Een spannende tocht om niet te willen missen!

Steven Kazan

Dinsdag 6 augustus

Steven Kazàn is een geboren humorist en al jaren actief met zijn unieke onemanshow. Zijn optreden op het podium is een combinatie van visuele grappen, publieksinteractie en verbluffende goocheltrucs. Een humoristische feel-good show waar nog lang over gesproken zal worden!

Henk Pieterse: Basketbal Clinic

Zaterdag 10 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Kids DJ

Donderdag 15 augustus

Met een kinder/discoshow gevuld met muziek en een heleboel spelletjes, zorgt de Kidz-DJ voor een spetterend feest voor kinderen. Natuurlijk kunnen ook de ouders met de voetjes van de vloer!

Voetbal Fun

Donderdag 15 augustus

De voetballers onder ons kunnen hun hart ophalen tijdens Voetbal Fun. Ontdek hoe hard je precies schiet met de snelheidsmeter en probeer zo goed mogelijk te schieten op de voetbal dartbord. Of speel een wedstrijdje tegen elkaar op het levend tafelvoetbal- en pannaveld.

Anders met Sander

Donderdag 20 augustus

Een jeugdshow dat zich onderscheidt door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. Een gevarieerd en interactief programma waarin verbluffende goocheltrucs, buikspreken en een spetterende ballonnenfinale worden afgewisseld door leuke en herkenbare meezing-liedjes.