Huisdier mee
Zoek & Boek

Verblijf annuleren

Vraag je voucher aan of annuleer op grond van de Recron voorwaarden

Bij een corona gerelateerde reden of een negatief reisadvies voor een vakantie naar Nederland, is het mogelijk om het door jou (vooruit) betaalde bedrag om te zetten in een voucher (zonder kosten) of te annuleren op grond van de Recron voorwaarden (niet zonder kosten).

Voucherregeling 

Molecaten biedt geheel vrijblijvend de mogelijkheid om gebruik te maken van de voucherregeling. Bij een corona gerelateerde reden (zulks ter beoordeling van Molecaten) of een negatief reisadvies naar Nederland, voor verblijven met een aankomstdatum van 23 november 2021 t/m 24 maart 2022, kun je gebruik maken van een voucherregeling waarop de voorwaarden van de voucherregeling bij annulering voor recreatiebedrijven van toepassing zijn. Deze regeling is tot stand gekomen na afstemming tussen HISWA-RECRON, Autoriteit Consument en Markt (ACM) en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Je komt in aanmerking voor onze voucherregeling indien:

  • je verblijf niet door kan gaan vanwege een corona gerelateerde reden (bv. doordat je corona hebt, iemand in je reisgezelschap corona heeft, een quarantaine verplichting geldt, etc.). Molecaten houdt zich het recht voor om de aanvraag voucherregeling af te keuren.;
  • je eigen land een negatief reisadvies voor Nederland heeft afgegeven;
  • je een boeking hebt voor een verblijf met een aankomstdatum van 23 november 2021 t/m 24 maart 2022;
  • op deze boeking de Recron voorwaarden toeristische plaatsen of -vakantieverblijven of -groepsaccommodaties van toepassing zijn;
  • de aankomstdatum van je boeking nog niet verstreken is.

In dat geval ontvang je een voucher:

  • ter waarde van het door jou (vooruit) betaalde bedrag.
  • te besteden door binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum, onder voorbehoud van beschikbaarheid, op het Molecaten park van je keuze een verblijf te boeken met 24 maart 2023 als uiterste vertrekdatum.

Annuleren op grond van de Recron voorwaarden

Annuleren is niet kosteloos. Je vindt alle Recron voorwaarden hier.
Indien je een annuleringsverzekering hebt afgesloten dekt deze (een deel van) de reissom indien je jouw verblijf moet annuleren vanwege een verzekerde gebeurtenis.

Vul onderstaand formulier in

Wij verzoeken je hieronder je keuze aan te geven en het formulier in te vullen. Na de klik op ‘Versturen’ ontvang je een e-mail ter bevestiging. Daarna hoor je van ons!
Het is niet nodig om vervolgens contact met ons op te nemen. Wij nemen vanzelf contact met jou op.

Wij kunnen jouw verzoek alleen verwerken indien je onderstaand formulier invult.

Wil je annuleren of een voucher aanvragen?:


Naam:

Telefoonnummer:

E-mailadres
Reserveringsnummer:


Molecaten park waar je verblijft/ hebt gereserveerd:

Aankomstdatum:

Opmerking:

 Klik op het witte vlakje voordat je op versturen klikt.
 

Let op! Met het accepteren van je aanvraag vervalt je huidige reservering.